Hoe werkt Voyando?

Op Voyando geef je de voorkeuren voor jouw ideale vakantie aan in drie simpele stappen: waar wil je heen, wanneer wil je weg en wat zijn je voorkeuren? Als laatste geef je aan wat je over hebt voor het beste boekingsadvies: van 5 tot 50 euro.

Voyando kan je ook helpen bij het boeken van losse vluchten of hotels. Je wensen worden door ons ontvangen en wij gaan voor je op zoek. Wij schakelen de hulp in van onze Travel Experts. Zij weten precies waar ze moeten zoeken om voor jou de beste deals boven water te krijgen. Er zijn meerdere experts tegelijk voor jou op zoek om de meest voordelige reis samen te stellen. Zo ontstaat een win-win situatie: de expert wordt beloond voor zijn kennis en jij bespaart jezelf kostbare tijd en een hoop ergernis.

Binnen afzienbare tijd krijg je reisvoorstellen van onze Travel Experts, handig en overzichtelijk ingedeeld. Je kunt op je gemak deze voorstellen bekijken en jouw favoriete optie kiezen.De geselecteerde expert wordt beloond en verschaft je uitgebreide boekings-instructies om zo efficiënt mogelijk je reis te boeken.

Onze beloften

  • Ontvang minimaal 3 maatwerkvoorstellen
  • We garanderen de laagste prijs op vlucht en hotel!
  • Ontvang al advies binnen een paar uur
  • Niet goed? Geld terug!

Vraag nu zelf om reisadvies